Skip to content

I Love Malaysia Vacuum Flask 450ml

(3 customer reviews)

RM39.00

SKU: BTL2022 Categories: , ,

Memperkenalkan penambahan terbaru kepada koleksi kami, botol vakum i love malaysia. Botol vakum warna putih lembut ini sesuai untuk mengekalkan suhu minuman anda bila dalam perjalanan. Reka bentuk yang licin dan padat memudahkan anda membawanya ke mana-mana sahaja, sama ada ke tempat kerja atau untuk mendaki.

Botol ini diperbuat daripada keluli tahan karat berkualiti tinggi, memastikan minuman anda kekal pada suhu yang diingini selama berjam-jam. Teknologi pengasingan vakum membantu mengekalkan suhu minuman anda, menjadikannya panas selama sehingga 12 jam atau sejuk selama sehingga 24 jam.

Logo i love malaysia terletak di hadapan botol, menunjukkan kasih sayang anda terhadap negara. Logo ini dicetak dengan warna-warna yang mencolok dan jelas yang pasti menarik perhatian sesiapa yang melihatnya.

Botol ini mempunyai penutup skru yang mudah dibuka dan ditutup, memastikan tidak ada tumpahan atau kebocoran. Penutup juga berfungsi sebagai cawan, menjadikannya mudah untuk diminum terus dari botol atau disajikan kepada orang lain.

3 reviews for I Love Malaysia Vacuum Flask 450ml

  1. rufida sehella

    ?cantik malaysia flask ????

  2. Bella Yiu

    i love Malaysia, very beautiful thermos, tq seller

  3. luthina Allognon

    cantikk2, tq seller good product

Add a review